ASIAKKAALLE

Upea ympäristö, uudet ja valoisat tilat sekä ystävällinen ja asiantunteva henkilöstö tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia parhaasta mahdollisesta hoidosta Sofiakylässä.

Tarvitsetpa apua paljon tai vähän löydämme varmasti sinulle talosta oman paikan. Myös läheisesi voivat olla rauhallisin mielin, levähtää ja kerätä voimia jaksosi ajan. Tilapäishoitoon voit tulla päiväksi tai pidemmäksi aikaa ja pysyvästi voit asua ryhmäkodeissamme. Koivukujalta löytyy myös mahdollisuus omaan tukiasuntoon omalla parvekkeella tai voit kokeilla asumisharjoittelua. Päivä- ja työtoimintaa järjestämme naapurirakennuksessa ja osin myös omissa tiloissamme. Päivätoiminnassa teemme mm. taidetta, käsitöitä, teatteria ja mietimme omaa sisintämme. Työtoimintaryhmä Käpykaarti kiillottaa, harjaa, putsaa ja pesee ja saa talon kiiltämään.

Yhdessä ystävien kanssa voit osallistua retkille, harrastaa ja viettää iltaa. Henkilökunnan kanssa voit keskustella tärkeistä asioista, pelata pelejä, miettiä tulevaisuutta ja opetella uusia asioita. Voit osallistua asukaspalavereihin ja kertoa toiveesi ja haaveesi ja sopia yhteisistä säännöistä. Saat siis mahdollisuuden vaikuttaa omaan elämääsi. Mikäli puhuminen ei sinulta suju mietimme yhdessä vaihtoehtoisia kommunikointikeinoja, jotta saat äänesi kuuluviin.