AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsitkö uusia haasteita? Meillä Sofiakylässä on tarjolla monipuolisia hoiva-alan töitä – vakituisia työsuhteita, mutta myös keikkatyötä, sijaisuuksia ja määräaikaisia työsuhteita. Jos tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat eivät vastaa toiveitasi,voit myös jättää avoimen hakemuksen.

 

 


 

Oppisopimuskoulutukset


 


Seuraa avoimia työpaikkoja TE-Palvelut sivustolta tai Duunitorilta, sanahaku: Sofiakylä Oy.

 

Seuraa Facebookista: Soffarirekrytointi

Kouluttaudu ja työllisty lähihoitajaksi vammaisalalle oppisopimuksella

 

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu käynnistää lähihoitajakoulutuksen yhteistyössä Tays Kehitysvammapalveluiden sekä Sofiakylän kanssa.

 

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, mikä tarkoittaa, että olet opintojen aikana työsuhteessa ja saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen toiseen näistä työpaikoista lähihoitajaksi.

 

Tarkempia tietoja koulutuksesta ja siihen hakeutumisesta:
www  |  pdf  |

 


Vammaistyön osaamisalaopinnot oppisopimuksella

 

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu tarjoaa yhteistyössä Tays Kehitysvammapalveluiden sekä Sofiakylän kanssa mahdollisuuden opiskella vammaistyön osaamisalaopinnot Tays Kehitysvammapalveluissa tai Sofiakylässä. Koulutus on tarkoitettu heille, jotka ovat suorittaneet sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tai ovat suorittaneet sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pakolliset tutkinnon osat: kasvun ja osallisuuden edistäminen ja hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen.

 

Tarkempia tietoja koulutuksesta ja siihen hakeutumisesta:
pdf|

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Sofiakylän toimitusjohtaja Riitta Peltonen

Riitta Peltonen
Toimitusjohtaja

p. 050 487 2282
riitta.peltonen@sofiakyla.fi

Alex Renard

Alex Renard
HR-koordinaattori

p. 044 706 1293
alex.renard@sofiakyla.fi