Otsikko 1

Moikka Riitta,

Kävin pitkästä aikaa katsomassa ja lukemassa Sofiakylän nettisivuja, ja kyllä olette hienoksi sivustot tehneet:) Sivut ovat laadukkaat ja informatiiviset. Myös ne ihanat maalaukset Sofiakylän seinillä ovat aivan ihania:)

Hyvä Riitta ja teidän jengi! Ylpeä olen sun saavutuksistasi ja kovasta työstä mitä olet tehnyt!!! Tyttäremme on ollut nyt tosi iloinen ja positiivinen, kun Sofiakylään tullaan ja kun hän lähtee. Tämä on mielestäni se tärkein ja arvokkain palaute, mitä te voitte meiltä saada! Olemme teihin tosi tyytyväisiä! Koko henkilökunta on ollut mukava ja ammattitaitoinen. Myös luottamus teihin on täysi kymppi! Tiedämme, kun tyttömme teille jätetään, että homma hoituu ja voimme viettää rauhassa aikaamme “vapaalla”.

Kiitos kaikesta, ja jatkakaa samaan malliin!!! Voimia syksyyn ja Terkut kaikille!

Terkuin, perhe Tampeelta