Palveluasumista kehitysvammaisille

Sofiakylä tarjoaa palveluasumista kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville. Tavoitteena on luoda lämminhenkinen, turvallinen ja kodinomainen ilmapiiri asiakkailleen sekä tuottaa laadukasta hoitoa sekä ympärivuorokautista asumispalvelua sisältäen kuntoutusta ja virkistystä sekä muuta virikkeellistä toimintaa. Tärkeänä osana tavoitteitamme on myös asiakkaiden perheiden tukeminen sekä mahdollisimman laaja-alainen tiedon jakaminen sitä tarvitseville.

Lisää palveluasumisesta voit tiedustella numerosta 0449066900.

Tervetuloa!

Sofiakylän tilat

SOFIAKYLÄ:

Sofiakylän tilat valmistuivat elokuussa 2012. Rakennus on kaksikerroksinen puurakenteinen.

Rakennus on jaettu neljään eri ryhmäkotiin, joissa yhteensä asuu 23 asukasta. Vakituisen asumisen asukkailla on käytössään toisessa kerroksessa 25 neliömetrin suuruiset huoneet, joissa on oma vessa ja suihku sekä Pihlajiston ryhmäkodin huoneissa omat pienet keittiöt. Ryhmäkodeissa on yhteinen tupakeittiö.

Talossa on myös yhteiset sauna- ja pesutilat, kerhotila Saarni sekä aistihuone. Jokaisella ryhmäkodilla on oma parveke tai terassi. Talon alakerrasta löytyy talon oma valmistuskeittiö ja ruokailutila Kirsikka. Sosiaalitilat ja pyykkihuolto sekä liikuntatila Poppeli. Talossa on kolme tilavaa parveketta sekä kaksi isoa ulkoterassia. Sisäpihalla tilava leikkipiha ja marjapensaat ja hedelmäpuut.

Lue lisää
Sofiantähden tilat

SOFIANTÄHTI:

Sofiantähden toimitilat valmistuivat tammikuussa 2016. Rakennus on puurakenteinen, yhdessä tasossa ja täysin esteetön.

Sofiantähdessä on kolme eri ryhmäkotia, joissa yhteensä asuu 15 asukasta. Asukkailla on käytössään 25 neliömetrin suuruiset huoneet, joissa oma vessa ja suihku. Ryhmäkodeissa on yhteinen tupakeittiö.

Talossa on myös yhteiset sauna- ja pesutilat sekä monitoimitila. Jokaisella ryhmäkodilla on oma terassi. Talo sijaitsee omalla tontilla, ja osa siitä on aidattu oleskelualueeksi.

Lue lisää
SoffariKlubin tilat

SOFFARIKLUBI:

SoffariKlubin toimitilat valmistuivat tammikuussa 2018. Rakennus on puurakenteinen, yhdessä tasossa ja täysin esteetön.

Rakennus on jaettu kahteen eri ryhmäkotiin. Toisessa ryhmäkodissa on neljä ja toisessa viisi vakituisen asumisen paikkaa. Asukkailla on käytössään 25 neliömetrin suuruiset huoneet, joissa oma vessa ja suihku. Ryhmäkodeissa on yhteinen tupakeittiö.

Päivätoiminnan käytössä on kolme monitoimihuonetta, liikuntasali sekä ruokala.

Talon asukkailla sekä asiakkailla on käytössään yhteiset sauna- ja pesutila sekä pyykkihuollon tila ja ulkona käytössä on leikkipiha sekä kuntoilupuisto.

Lue lisää