SoffariKlubin tilat

SoffariKlubin toimitilat valmistuivat tammikuussa 2018. Rakennus on puurakenteinen, yhdessä tasossa ja täysin esteetön.

Rakennus on jaettu kahteen eri ryhmäkotiin, joissa toisessa järjestetään tilapäishoitoa viikonloppuisin kuudelle hengelle. Toisessa ryhmäkodissa on neljä vakituisen asumisen paikkaa. Asukkailla ja asukkailla on käytössään 25 neliömetrin suuruiset huoneet, joissa oma vessa ja suihku. Ryhmäkodeissa on yhteinen tupakeittiö.

Päivätoiminnan käytössä on kolme monitoimihuonetta, liikuntasali sekä ruokala.

Talon asukkailla sekä asiakkailla on käytössään yhteiset sauna- ja pesutila sekä pyykkihuollon tila  ja ulkona käytössä on leikkipiha sekä kuntoilupuisto.

Ryhmäkodit

Talo jakautuu kahteen ryhmäkotiin, joissa on oma henkilökunta. Talossa on yövalvonta.

Kissankulma

Kissankulma on neljän hengen pienryhmäkoti, joka on tarkoitettu erittäin paljon fyysistä huolenpitoa ja ohjausta tarvitseville asukkaille.

Melukylä

Melukylä on kuuden hengen ryhmäkoti, joka tarjoaa tilapäishoitoa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille.

Tilapäishoito on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat vanhempien tai omaisten vapaiden vuoksi tilapäistä, lyhytaikaista hoitoa. Tilapäishoitoon voi tulla tunniksi, päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Päivärytmiin kuuluu runsaasti ulkoilua omalla leikkipihalla,  seikkailua ympäristössä sekä retkiä talon autoja hyödyntäen.

SoffariKlubin tilat

Päivä- ja työtoiminta

Tutustu päivä- ja työtoiminnan toimintaan täällä.