Mitä mielikuvia haluamme Soffarin herättävän?

Kokoonnuimme HoviKoti-ryhmän kesken keväällä 2020 miettimään, mitkä ovat Soffarin ainutlaatuiset piirteet ja tekijät. HoviTeemamme: ”Unelmia ja tarinoita” avaa osin toimintamme erityispiirteitä, mutta menimme vielä astetta syvemmälle pohdinnoissa ja näin listalle nousi ydinarvoista johdettuna neljä adjektiivia, jotka tuntuivat meistä tutuilta. Ne ovat: Pirskahteleva, koskettava, aito, osallistava. Mitä ne meillä tarkoittavat?

Pirskahteleva

Pirskahteleva

Mahdollisuus omannäköiseen elämään.

Sofiakylässä päivät ovat vaihtelevia ja elämäntäyteisiä. Kaikkia tunteita saa kokea ja näyttää. Pienistä arkisista asioista löytyy huippuhetkiä ja elämyksiä. Innostava toimintaympäristö mahdollistaa osallistumisen.

Soffarin arvot

AITO

Arvostamme avoimuutta.

Sofiakylä on oma aito itsensä, lähestyttävä ja avoin yhteistyökumppani. Heittäydymme rohkeasti meille esitettyihin haasteisiin ja tilanteisiin. Arvostamme avoimuutta ja rehellinen palaute auttaa meitä kehittymään.

Hoivapalveluita kehitysvammaisille

Koskettava

Tarina jatkuu.

Sofiakylän tarina on vahva, erityinen ja koskettava. Asiakkaan mukanaan tuoman tarinan pohjalta kuulemme unelmat ja toiveet. Jatkamme värikästä kertomusta yhdessä, jotta tulevaisuuskin on täyttä elämää.

Mitä Soffari tarjoaa työntekijälle?

Osallistava

Tule kuulluksi.

Sofiakylässä voit joustavasti vaikuttaa päivän ja toiminnan sisältöön. Meillä saa oman äänensä kuuluviin ja päätöksenteko on tarvittaessa nopeaa. Päivän kulku on ryhmän erityisosaamisesta ja luovuudesta kiinni.