REKRYTOINTI

Kehitysvammaisten parissa joka päivä on erilainen. Vaikka työ on haastavaa, on se myös hauskaa ja monipuolista. Tarvitaan siis rautaisia hermoja, oma-aloitteisuutta, työniloa ja ihmissuhdetaitoja. Koska asiakkaamme ja asukkaamme ovat huipputyyppejä ja  henkilökuntamme osaavaa ja sitoutunutta, toivomme sinunkin olevan innostunut ja positiivinen persoona, joilla on kyky toimia ratkaisukeskeisesti haastavissakin tilanteissa.

Täytä lomake etusivulla!

TÖIHIN SOFIAKYLÄÄN

Etsitkö uusia haasteita? Haluaisitko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä kannustavassa työyhteisössä? Kurkkaa avoinna olevista työpaikoista, onko siihen tällä hetkellä mahdollisuutta.

SOFIAKYLÄ TYÖNANTAJANA

Tarjoamme vaikuttavan ja tärkeän työn kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien kanssa. Työn monipuolisuuden lisäksi huolehdimme henkilökunnastamme erilaisten työsuhde-etujen ja vaihtelevien koulutusten avulla.

MIKSI SOFIAKYLÄ?

Sofiakylän monimuotoinen toiminta sekä upea ja ainutlaatuinen asiakaskunta erilaisine tarpeineen mahdollistavat ammatillista kasvua ja itsensä jatkuvaa kehittämistä.

Kuvittele itsesi työskentelemässä Sofiakylässä, paikassa, jossa sinua arvostetaan ja palkitaan. Tämä ei ole pelkkä työpaikka – se on yhteisö, jossa ammatillinen kasvu ja työn mielekkyys ovat keskiössä.

Sofiakylässä työpäiväsi voi olla monimuotoinen ja vaihteleva, sillä tarjoamme palveluita eri-ikäisille asumispalveluista päivä- ja työtoimintaan sekä tilapäishoitoon. Tämä monipuolisuus tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena ja löytää uusia intohimoja hoitotyössä.

Työhyvinvointisi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä Fennian vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Näin voit tuntea olosi turvalliseksi sekä työssä että vapaa-ajalla. Saat myös tarvittaessa fysioterapeutin ohjausta työergonomian parantamiseksi ja työympäristöä arvioidaan säännöllisesti.

Työnohjaus puolestaan auttaa sinua tarkastelemaan työsi arkea ja vaatimuksia kokeneen työnohjaajan johdolla. Tämä tuki auttaa sinua kehittymään työssäsi ja ylläpitämään työssä jaksamista.

Meillä sinulla on myös vapaus vaikuttaa omaan työaikatauluusi. Kolmen viikon työvuorosuunnittelun avulla voit suunnitella työpäiväsi joustavasti ja jopa vaihtaa työvuoroja ennakoimattomissa tilanteissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden palkattomiin vapaisiin ja työaikapankkiin, joka mahdollistaa ylimääräisen palkallisen vapaan tarvittaessa.

Työhyvinvoinnista huolehtiminen ei lopu tähän. Työpaikalla järjestetään säännöllisesti TYHY-toimintaa, jossa ryhmäkotien työntekijät vuorollaan suunnittelevat toiminnan sisällön. Vuosittaisissa pikkujouluissa rentoudutaan.

Edut Sofiakylässä ovat monipuolisia. Päivittäiseen ruokailuun kuuluu kotiruokalounas tai päivällinen. Lisäksi saat 20% alennuksen Nokian 1. Apteekista (ei koske lääkkeitä) ja Epassi tukee mm. liikuntaharrastustasi.

Koulutus ja jatkuva kehitys ovat meillä avainasemassa. Vuosittaiset kehityskeskustelut auttavat sinua suunnittelemaan urapolkuasi ja kehittämään osaamistasi. Kannustamme jatkuvaan kouluttautumiseen, tarjoamme koulutuksia hoitotyön erityistarpeisiin ja mahdollisuuden lisäkoulutukseen oppisopimuksella.

Sofiakylässä olet osa yhteisöä, joka arvostaa ja tukee sinua joka askeleella. Olet osa tarinaa. Tule mukaan ja koe itse, kuinka Soffari voi olla urasi paras päätös.